Blue Beetle (2023)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Blue Beetle (2023)

Blue Beetle (2023)
Blue Beetle (2023)

Filmul prezintă viața lui Jaime Reyes. Proaspăt absolvent de colegiu, se hotărăște să vină acasă. Plin de energie, vise și putere își imaginează că acasă va reuși să își creeze o carieră mult visată. Doar că ajuns în locul unde s-a născut își dă seama că nimic nu va mai fi ca înainte. Tot ceea ce cunoștea îi devenise străin, iar gustul amar îl dărâma.

Disperat, dezamăgit cu vise năruite se plimba pierdut în drumul spre pacea sa interioară. Drum în care se împiedică de o relicvă. Se pare aceasta avea o însemnătate aparte și o istorie ne de imaginat. Relicva reprezenta o biotehnologie extraterestră ce deținea o putere incomensurabilă.

Blue Beetle (2023)
Blue Beetle (2023)

Jaime ia în mâini relicva. Moment în are un Cărăbuș explodează din micuța ciudățenie. Tânărul nu realizează cu adevărat ce îi se întâmplă, dar se pare că acest animăluț și-a ales noul stăpân. Spaima, groaza și curiozitatea îl înconjoară pe Jaime Reyes atunci când vede că toată ținuta lui îi se preschimbă într-o armură de luptă veritabilă.

Dintr-un simplu visător, copilul devine un adevărat erou Blue Beetle. Devine un om de bază pentru pacea societății, dar și a dimensiunilor multiple, care o dată scăpate de sub control pot aduce haos în întreg univers.

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *