Carbon (2022)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Carbon (2022)

Dima este șofer pe un tractor, dar viața de al sat este grea și uneori are senzația că lucrează în zadar pentru familia lui. Anii 90 sunt destul de grei, deoarece conflictele care au loc pe lângă Moldova sunt apăsătoare și știe că trebuie să facă ceva în privința aceasta.  Astfel se hotărăște să se înroleze și ia parte la războiul de la granița cu Transnistria, alături de Vasea.

Carbon (2022)
Carbon (2022)

Vasea este veteran de război, pe când Dima are nebunie. Cei doi sunt amici și împreună sunt gata să pornească spre aventură. În drum spre noua viață se lovesc de un cadavru carbonizat. Din nefericire acesta nu prezintă nici un interes pentru autoritățile care au acces pe front.

Sufletul nui lasă și își doresc să îi ofere o înmormântare creștinească. O dată ce îi sapă groapa Vasea îl identifică pe mort. Se pare acesta este un om influent în armată, iar tragicul sfârșit va aduce multe semne de întrebare. Acum cei doi se gândesc că de ce nici un militar nu a întrebat de respectivul cadavru și de fapt în ce s-au băgat cei doi?

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *