Haunted Mansion (2023)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Haunted Mansion (2023)

Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)

Filmul prezintă viața unei mame, care tocmai s-a mutat în noua casă. Aceasta nu a fost bogată din totdeauna și a muncit de copilă pentru a avea toate acestea. Însă fericirea și entuziasmul se estompează când află ca noua casă nu este ceea ce pare. De fapt clădirea în sine seamănă mai de grabă cu un conac. În vremurile de demult apuse, conacul avea grijă de multe persoane. Persoane tinere, vârstnice și copiii. Din cauze ne cunoscute fiecare dintre aceștia au avut parte de o moarte bizară.

Sufletele lor nu au plecat din casă și în continuare circulă prin camerele reci și spațioase. Noua proprietară, Gabbie își angajează  un ghid turistic, un clarvăzător, un preot și un istoric pentru a reuși să curețe fiecare încăpere. O dată cu aprofundarea istoriei, ei află că în acest loc au fot multe orori și prea puține clipe de fericire. De când echipa s-a mărit spiritele au „prin viață”.

Haunted Mansion (2023)
Haunted Mansion (2023)

Drama, comedie și spaimă se regăsesc în casa bântuită. Gabbi se adaptează cu situația și spiritele cu echipa de cercetători. Misiunea lor se schimbă ușor și scopul lor este ca fiecare suflet să părăsească conacul spre a ajunge în liniștea eternă. Nici un spirit prezent nu este rău. Ei doar se apărau de noii locatari. Acum pentru prima dată sunt mulțumiți de ceea ce trăiesc și cu siguranță eternitatea îi va primi.

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *