Hypnotic (2023)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Hypnotic (2023)

Hypnotic (2023)
Hypnotic (2023)

Filmul prezintă viața lui Daniel Rourke. El se află într-o situație dificilă din cauza a mai multor ne înțelegeri. În prezent se ocupă de un caz halucinant. O dată ce pătrunde tot mai adânc în detalii, își dă seama că are de-a face cu un program secret. Investigația pe care trebuie să o ducă la bun sfârșit se leagă din păcate și de dispariția fiicei lui.

Organizația secretă este un pericol pentru toți oamenii. Programul tehnologic și sociologic este antrenat și pregătit în infiltrarea realității alternative. Prin urmare detectivul Daniel Rourke nu scapă de acest pericol. În timpul anchetei ajunge în vizorul programului. Fapt pentru care aflarea adevărului devine tot mai dificil.

Detectivul ajunge în momentul în care se luptă cu propriile amintiri. Noțiunea timpului îi joacă feste, iar dispariția fetei devine un mister. Nu își maia duce aminte circumstanțele cazului, în ce moment s-a întâmplat și nici nu își mai poate da seama de fapt care este adevărata realitate. Tot ceea ce știe este că trebuie să rămână în viață pentru a-și găsi fata și pentru a rezolva misterul.

Hypnotic (2023)
Hypnotic (2023)

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *