La nuit du 12 (2022)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

La nuit du 12 (2022)

La nuit du 12 (2022)
La nuit du 12 (2022)

Yohan este în culmea fericirii deoarece a fost numit șef al Brigăzii de Criminalistică din Grenoble. Visul lui a devenit realitate. Însă realitatea aceasta vine la pachet cu dezamăgiri și cazuri care îi va da bătăi de cap. Nu a trecut mult timp de la promovarea lui și Yohan are un caz de rezolvat. Prin urmare cazul acesta are în prim plan o tânără care a fost ucisă într-un mod tragic.

De obicei cimele sunt cele mai grele cazuri de anchetat. Un criminal în serie sau experimentat știe să își ascundă bine fapta, fără prea multe dovezi concludente. Astfel Yohan are parte de o investigație foarte grea. Cazul Clarei, tânăra ucisă va fi unul dintre portofoliile lui cele mai îmbârligate.

La nuit du 12 (2022)
La nuit du 12 (2022)

Împreună cu echipa lui sunt puși pe treabă și hotărâți să afle adevărul. Clara a fost prada unui criminal, căruia pur și simplu îi place să curme vieți. Ancheta care are în vedere descoperirea adevărului, se transformă pentru Yohan o adevărată obsesie deoarece toate indiciile pe care le-a adunat se învârt încerc și simte să se îndepărtează de adevăr.

În timp ce sapă tot mai adânc în această anchetă, tot mai mulți posibili criminali își fac apariția în viața lui. Yohan este derutat complet și simte că înnebunește. Din suspecți principali devin amici, care îl ajută la elucidarea cazului. Așa că singura informație certă este că fata a fost ucisă în noaptea de 12 a lunii.

La nuit du 12 (2022)
La nuit du 12 (2022)

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *