Larry (2022)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Larry (2022)

Filmul prezintă drama trăită de Adam. Un băiat crescut la țară de tatăl lui violent. În urma traumelor trăite acesta se confruntă cu o mare dificultate în a vorbi. Băiatul are 21 de ani și o mulțime de amintiri triste din cauza tatălui său.

Acum părintele agresiv și-a găsit calea spre credință. Violența în viața lui Adam scade considerabil, dar traumele sunt prea adânci. Acesta învață să fie fericit și datorită ritmului muzical își învinge teama. Prin rap Adam atrage atenția în mediul online.

Larry (2022)
Larry (2022)

Versurile sunt atât de pătrunzătoare și cu un adevăr greu de suportat. Adam își povestește întreaga copilărie, iar ascultătorii îl admiră pentru curajul pe care îl are. Speranța apare în viața lui, deoarece un concurs de talente naționale tocmai urmează să aibă loc.

Adam își dorește cu orice preț să participe și este conștient că o dată cu participarea lui; viața îi se va schimba total. Are șanse să trăiască o nouă viață și de fapt viața pe care el o merita de la bun început, fără a mai trece prin atâtea umilințe din cauza tatălui său.

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *