Le nouveau jouet (2022)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Le nouveau jouet (2022)

Filmul este inspirat de comedia clasică „Le Jouet” din 1976, regizată de Francis Veber. În 2023 vine cu o nouă ecranizare în care prezintă viața lui Sami. Acesta este fericit alături de soția lui. Realizați pe plan familial, Sami primește o nouă veste. Soția lui este  însărcinată.

Sami realizează că o dată ce familia se mărește nu mai poate sta liniștit acasă. Astfel își caută un loc de muncă bine plătit. Reușește într-un timp scurt să își găsească un loc de muncă convenabil. Paznic de noapte la un magazin ce deține produse de lux.

Le nouveau jouet (2022)
Le nouveau jouet (2022)

Patronul magazinului, Philippe Etienne își dorește să inaugureze raionul cu jucării cât mai repede, deoarece fiul lui, Alexandre își sărbătorește ziua de naștere. Drept cadou din partea celui mai bogat om din Franța, îl lasă pe fiul lui să își aleagă orice jucărie își dorește din magazin.

Alegerea făcută de Alexandre este comică. Prin urmare Sami este norocoasa „jucărie”. Acesta trebuie să-i facă față mofturile, dar și să îi acopere toate năzbâtiile. Tatăl milionar are încredere în adult și îl lasă în grija lui pe Alexandre. Ceea ce va urma sunt doar o mulțime de evenimente neprevăzute în familia lui Philippe Etienne.

 

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *