Little Allan – The Human Antenna (2022)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Little Allan – The Human Antenna (2022)

Little Allan - The Human Antenna (2022)
Little Allan – The Human Antenna (2022)

Povestea filmului prezintă viața lui Allan. Un băiețel în vârstă de unsprezece ani care se pregătește de vacanța mare. Vacanța de vară este cea mai așteptată de toți copii, dar Allan nu face parte din acest grup. Speriat că această vacanța va fi plictisitoare, rămâne fără nici o speranță. Surpriza vine din partea prietenului său, care totodată îi vecin.

Pasiunea lui pentru OZN-uri a prin contur de la începutul anului școlar. Astfel datorită atitudinii negative a lui Allen băiatul tinde să creadă el este de fapt o antenă vine și ciudată ce poate face legătura cu spațiul și în special cu OZN-urile. Nu stă pe gânduri și creează o altă antenă secundară ce avea să aibă scopul în a descifra marele plan al viețuitoarelor din spațiu; și anume să invadeze pământul.

Little Allan - The Human Antenna (2022)
Little Allan – The Human Antenna (2022)

Viața lui Allen este pusă în pericol din cauza vecinului său. Însă nu totul este pierdut, deoarece viața lui se schimbă total când o întâlnește pe Britney. Fata este venită din spațiu. Vizita ei nu are nici o legătură cu invazia pământului sau de-a distruge pământenii. Din potrivă ea îi explică, cum decurge viața în spațiu. Aceștia sunt simplii, merg la școală, serviciu, își creează familii și vor pace.

Vizita ne așteptată a fetei este datorată temei pe care o are la școală. Ea trebuie să lucreze la un proiect care are în vedere viața pământenilor. Prin urmare Allen își dorește să o ajute atât cât poate el și vacanța de vară devine o adevărată aventură. Amândoi sunt în vacanță și tot ceea ce vor experimenta va fi unic, amuzant, periculos și aventuros. Britney și Allen vor construi o prietenie frumoasă și două lumi se vor unifica prin această prietenie.

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *