Love Again (2023)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Love Again (2023)

Filmul romantic romantic prezintă povestea unei tinere care tocmai și-a pierdut logodnicul. Moartea fulgerătoare a devastat-o. Din obișnuință ea îi tot trimite mesaje pe numărul lui. Surpriza este uriașă când primește răspunsuri de la numărul de telefon al decedatului. Rob Burns a intrat în posesia numărului. Acesta ne înțelegând motivul pentru care fata îi tot trimite mesaje de dragoste și dor, a intrat în „joc”.

Love Again (2023)
Love Again (2023)

Cei doi ajung să vorbească destul de mult prin mesaje. Tânăra se simte mai bine și își dă seama că persoana care se află în spatele mesajelor îi alină sufletul. Prin urmare amândoi își doresc să se cunoască mai bine. Renunță la mesaje, iar întâlnirile față în față sunt tot mai dese. Amândoi sunt făcuți unul pentru celălalt.

Tânăra se îndrăgostește de el. Iubește pentru a doua oară. Rob Burns împărtășește aceleași sentimente. Faptul că amândoi au trăit adevărate drame în trecut, schimbarea acestea le aduce doar lucruri frumoase în viață. De sigur nu sunt lipsite peripețiile, comedia și în special aerul romantismul.

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *