Master Gardener (2023)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Master Gardener (2023)

Master Gardener (2023)
Master Gardener (2023)

Filmul prezintă viața lui Narvel Roth. Un iubitor de plante și de perfecțiune. Cu pasiune își îngrijește grădina și tot ce aparține casei lui. Însă viața lui avea să îi se schimbe. Liniștea din casa lui să dispară și un trecut sângeros să iasă la iveală.

Narvel Roth și-a conturat o idilă ciudată pentru doamna Haverhill. Însă povestea devine mai ciudată de atât când Maya, strănepoata  doamnei Harverhill ajunge la conac. MAya este în căutarea unui loc de muncă. Astfel că Narvel Roth este singurul care îi poate oferi acest lucru.

Master Gardener (2023)
Master Gardener (2023)

Decizia pe care a luat-o bărbatul avea să îi distrugă liniștea și viața pe care și-o crease după un șir lung de evenimente macabre. Fost component al unei grupări, în trecut distrusese multe vieți. O dată ce Maya își intră în atribuțiune, fără să vrea descoperă urme din trecut.

Fata se aproprie de el, încercând să afle mai multe despre casă și mai ales cum a prins viață gradina lui atât de unică. Maya îi pune întrebări din ce în ce mai inconfortabile, iar el încearcă să o seducă. Fapt pentru care Narvel Roth ajunge să trăiască cu ambele femei din casa lui.

 

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *