The Pale Blue Eye Movie (2023)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

The Pale Blue Eye Movie (2023)

 

The Pale Blue Eye Movie (2023)
The Pale Blue Eye Movie (2023)

Filmul „The Pale Blue Eye” (2023)  este pregătit în luna ianuarie a anului 2023 să captiveze toți utilizatorii platformei Netflix.

În data de 6 ianuarie 2023 are loc premierea filmului thriller împletit cu secvențe de groază și dramă. Povestea este creată de fantasticul regizor Scott Cooper, al căror filme îi aparține: Crazy Heart și Out of the Furance.

The Pale Blue Eye Movie (2023)
The Pale Blue Eye Movie (2023)

Landor Augustus nu are liniște în timpul misiunii sale. Detectiv în fire, își dorește să analizeze o situație macabră tocmai în inima academiei militare. Academie mult dorită de către scriitorul Edgar Allan Poe.

1830 de la sinucidere la crimă. Trupul spânzurat a unui tânăr cadet este găsit în fața locului de paradă. Pentru început Landor Augustus crede că este vorba de o sinucidere.

Situația se complică atunci când, a doua zi cadetul ne însuflețit este furat. Furat în sensul că inima lui îi este smulsă din piept.

O situație macabră, un caz nou de rezolvat pentru detectivul retras în urmă cu, câți va ani din activitate. Astfel că Augustus se întoarce la ceea ce știe cel mai bine.

Totodată discreția și liniștea în spațiul public este esențial. În ceea ce privește soarta mortului, răspunsurile ce vor urma, l-ar traumatiza chiar și pe tânărul cadet.

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *