Mascarade (2022)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Mascarade (2022)

Mascarade (2022)
Mascarade (2022)

Filmul prezintă viața lui Adrien. Un fost dansator renumit, care în urma unui accident ne prevăzut a fost nevoit să renunțe la marea pasiune. O cursă nebunească cu motocicleta, un moment de ne atenție și o viață distrusă. În prezent își trăiește viața pe Coasta de Azur din Franța. Încercarea lui de-a intra pe drumul normal este aproape imposibil.

Adrien își va da seama că viața lui era liniștită, după ce o întâlnește pe Margot. O femeie independentă care umblă în lung și-n lat în căutarea satisfacției personală. Din întâmplare dă peste bărbatul lipsit de orice vlagă. O întâlnire fulger, câteva pahare și viața lui Adrien se schimbă. Acesta are parte de o relație de iubire ne obișnuită.

Margot este genul de femeie, căreia îi place să experimenteze senzații, este aventuroasă și nu îi este frică de nimic. Doi nebuni îndrăgostiți, care își doresc același lucru. Anume o viață frumoasă și bună din toate punctele de vedere. Prin urmare sunt în stare să creeze cel ami nebunesc plan, care să implice sentimentele și să pozeze în victime absolute în societatea franceză.

Mascarade (2022)
Mascarade (2022)

Trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *